Jenni Parpala tunnetaan siivous- ja hygienia-alan edelläkävijänä ja ennakkoluulottomana kehittäjänä. Hän on toiminut vuosia menestyvän ja kasvavan siivousyrityksen yrittäjänä Vaasassa. Asiakaskokemus ja sen merkitys menestykseen ovat olleet aina Parpalan yritystoiminnan ytimessä. Hygieniaturvallisuus on tapahtumien asiakaskokemuksen ja turvallisten kohtaamisten kannalta tulevaisuuden avaintekijöitä.

Siivousmanagerin konsepti syntyy Parpalan asiantuntemuksesta ja tapahtumateollisuudelle kehitetystä palvelumallista. Jokaisen tapahtuman koronaturvallisuus vaatii tiukkaa etukäteissuunnittelua, viestintää sekä rautaista hygienia-alan ammattitaitoa tapahtuman aikana.

Siivousmanageri vie tapahtumien turvallisuuden ja asiakaskokemuksen selkeästi seuraavalle tasolle. Hygieniaan liittyvät turvallisuustoimet yhdistettynä tapahtumanjärjestäjien ja -kävijöiden vastuulliseen toimintaan luovat hyvät mahdollisuudet turvallisiin kohtaamisiin.
– Jenni Parpala, Siivousmanageri

Siivousmanageri syntyi pandemia-aikana tapahtumateollisuuden avuksi

Korona-pandemia ja tapahtumateollisuuden kriisi loivat vuonna 2020 suuren tarpeen Siivousmanagerin palveluille. Jenni Parpala kehitti palvelukonseptin, joka sai menestyksekkään tulikasteen kesän suurimmilla festareilla. 25 000 festarikävijää rohkaistui pandemia-aikana saapumaan paikalla ja sai juhlia turvallisin mielin. Yhtään korona-altistusta ei päässyt syntymään. Tapahtumien siivousjärjestelyjä ylistettiin sekä järjestäjän että yleisön toimesta.